Om oss

Tre barnmorskor består av Helena Isaksson, Elinor Jönsson Odeback och Emma Christersdotter Engblom. Alla verksamma barnmorskor inom förlossningsvården och med spetskompetens på profylax, massage, akupunktur, amning och gravidyoga.


Emma, barnmorska och gravidyogalärare som brinner för hälsa och såväl mentalt och fysiskt välmående. Gravidyogan stärker dig som gravid både på in- och utsidan och ger dig många fördelar, exempelvis med andning, avslappning och kroppskännedom när du skall föda ditt barn.

”Jag tycker om att hjälpa och stötta gravida kvinnor i att känna sig friska och kapabla under graviditeten. Även om jag har medicinsk utbildning som barnmorska så tror jag på ett holistiskt synsätt där mental och fysisk balans går hand i hand och det ena påverkar ofta det andra”.


Helena, barnmorska med lång erfarenhet av förlossningsförberedande profylaxkurser.

”Önskar dela med mig av min kunskap om profylaxens hörnstenar så att ni blir ett bra team och känner att NI föder barn tillsammans. Med kunskap om förlossningsförlopp och vad som händer i den födande kvinnans kropp kommer också trygghet, både fysiskt och mentalt vilket underlättar förlossningen. Så glad över att få dela med mig av denna kunskap men också få möjlighet att svara på Era frågor.”


Elinor, barnmorska med specialintressen inom akupunktur och gravidmassage.

”Mitt största mål är att hjälpa gravida till en mer bekväm, trygg och positiv graviditet med hjälp av gravidmassage, akupunktur och samtal! Jag brinner också för att förbereda er som par, så att ni tillsammans får en fin upplevelse av födseln och bra start inför föräldraskapet. Jag tror på kvinnans kropp och förmåga att föda av egen kraft med rätt stöd.”